Geografie.nl

Nieuws

Geo Future School op de KNAG-onderwijsdag

Nieuws

Programma GFS-nascholing 30 juni

Nascholing voor Geo Future School. De leergang Teacher Leadership wordt besproken, er is een presentatie over 'scenario denken' bij leerlingen en docenten van GFS Gymnasium Apeldoorn vertellen over hun route naar Geo Future School worden.

Nieuws

Aardrijkskundeonderwijs van, voor en over de toekomst

Vanuit het EduChange programma zijn er op 15, 16 en 17 juni excursies en een nascholing georganiseerd. 

Nieuws

Save the date

Op vrijdagmiddag 30 juni 2023 zal van 14.30 tot 17.00 uur de landelijke GFS-nascholing plaatsvinden. We doen dit online via Teams. 

 

Nieuws

Geo Future School modules ingezet bij programma Global op Mondriaan College

Leerlingen van het Mondriaan College uit Oss hebben onlangs hun programma Global afgerond. Een jaar lang hebben de leerlingen een dagdeel per week gewerkt aan modules van Geo Future School en de docenten hebben zelf een module geschreven.

Nieuws

Leergang teacher leadership

Voor scholen die een stap willen zetten met Geo Future School (GFS) is een leergang ontworpen rondom het thema teacher leadership. Leraren die op school pionieren met GFS worden al snel leiders van een onderwijskundige ontwikkeling én daarnaast ook ontwikkelaars van een nieuw curriculum. Dit zijn nieuwe rollen en deze leergang kan daarbij helpen.

Nieuws

Column Geo Future School

Geo Future School column. 

In de komende maanden zullen verschillende schrijvers hun licht laten schijnen over nieuws en actualiteit dat direct verbinding heeft met Geo Future School. Deze keer is Katie Oost aan de beurt.