Geografie.nl

Geo Future School op de KNAG-onderwijsdag

Leergang teacher leadership

Voor scholen die een stap willen zetten met Geo Future School (GFS) is een leergang ontworpen rondom het thema teacher leadership. Leraren die op school pionieren met GFS worden al snel leiders van een onderwijskundige ontwikkeling én daarnaast ook ontwikkelaars van een nieuw curriculum. Dit zijn nieuwe rollen en deze leergang kan daarbij helpen.

Column Geo Future School

Geo Future School column.

In de komende maanden zullen verschillende schrijvers hun licht laten schijnen over nieuws en actualiteit dat direct verbinding heeft met Geo Future School. Deze keer is Katie Oost aan de beurt.

Lesmodule

Een nieuwe module: Ravel, duurzame wijkontwikkeling.

Het Vossius heeft een nieuwe module gemaakt waarin herinrichting in stedelijke gebieden centraal staat.

Regio Amsterdam - Den Haag
Klimaatverandering
Logistiek
Steden
Nieuws

Gymnasium Apeldoorn vanaf heden goed herkenbaar

Vanaf heden is het van afstand goed waar te nemen dat het Gymnasium Apeldoorn een Geo Future School is.

Nieuws

GFS-nascholing door de ogen van docenten van het Van Maerlantlyceum in Eindhoven.

Op dinsdagmiddag 16 november vond online de Geo Future School nascholing plaats. Docenten Franc en Maud van het Van Maerlantlyceum delen hun ervaring.

Nieuws

Leerlingen RSG werken aan het project duurzaamheid

Zo’n 130 leerlingen van de RSG Ter Apel zijn dit schooljaar gestart met het project duurzaamheid. Dit is een vakoverstijgend project waarbij leerlingen van allerlei kanten het veelomvattende begrip duurzaamheid leren kennen.